Az időd értékesebb annál, hogy kísérletezéssel töltsd?

Találkozzunk személyesen! Így tudok a leghatékonyabban segíteni a problémáid megoldásában.

önéletrajz és karrier tanácsadás

Mi történik egy konzultáción?

Válaszolok az álláskereséssel és karrierépítéssel kapcsolatos kérdéseidre. Segítek rendet rakni a fejedben a karriercéljaidat illetően.

Átbeszéljük a felturbózott önéletrajzodat, motivációs leveledet, vagy LinkedIn profilodat.

Felkészítelek egy állásinterjúra, vagy felépítjük, hogy milyen cégekhez és hogyan pályázz, hogy ne szorulj csak az álláshirdetésekre.

Milyen témákban tudok neked tanácsot adni?

  • Karrier tervezés és újratervezés
  • Önéletrajz írás
  • Motivációs levél írás
  • Állásinterjú felkészítés
  • Álláslehetőségek felkutatása
  • LinkedIn profil kialakítása
  • Szakmai személyes márka építés

Mit érdemes tudni a konzutációról?

Történhet személyesen vagy Skype-on

ikon-szemelyes-vagy-skype-tanacsadas

Ha Budapesten élsz, akkor a belvárosan tudunk találkozni. Ha ez nem megoldható, akkor Skype-on is beszélhetünk.

1-4 alkalommal találkozunk

ikon-60-perces-konzultacio

A céljaid függvényében a konzultáció előtt meghatározzuk, hogy előreláthatólag hány alkalommal szükséges találkoznunk.

Egy alkalom 60 perc hosszú

ikon-1-4-talalkozo

A találkozók egy órásak, de addig nem fejezzük be, amíg el nem érjük a kitűzött célokat.

Mit mondanak azok, akik már jártak nálam tanácsadáson?

tibay-boglarka

Tibay Boglárka
Marketing Manager

"Kriszta vérprofi HR-es, nem kertel, objektív és teljesen tisztában van a mai elvárásokkal. Még a személyes találkozó előtt néhány korábbi önéletrajzból és motivációs levélből teljesen összeállt neki a kép a személyiségemről és ennek tükrében felkészülve érkezett az első találkozóra, nekem szánt feladatokkal, átgondolandó témákkal.

Nem hagy magadra, EGYÜTT gondoljuk át, mi kerüljön az önéletrajzba, fejlesztjük a Facebook és a LinkedIn profilt, mindent megmutat, mindent elmond, mintákat ad.

A legfontosabb, hogy remek önbizalomnövelő Vele találkozni. Ő nem egy családtag vagy barát, aki vigasztalgat, hogy "ügyes vagy, biztos lesz állásod". Ő objektív, külső szemlélőként, pályafutásod és személyiséged alapján méri fel és mondja meg őszintén a lehetőségeidet és segít, hogy a legjobb formádat önéletrajzba és motivációs levélbe tudd önteni. És a legjobb, hogy végre bármilyen hülye kérdést fel mertem neki tenni. :)

Az lenne a jó, ha mindenkinek alanyi jogon járna egy ilyen tanácsadás, de ha már ilyen nincs, buta az az ember, aki nem használja ki, hogy némi befektetéssel élhet ilyen lehetőséggel."


"Krisztina tanácsait követve egy órán belül készítettem egy olyan önéletrajzot, amit nekem is jó érzés volt elolvasni, ráadásul még igazat is írtam bele. Össze sem hasonlítható a korábban készített CV-mel annak ellenére, hogy tartalmilag ugyanaz volt a kettő.

Szintén szuper élmény volt a próbainterjú, ahol a visszajelzései alapján számos olyan "titkot" tudtam meg, ami soha eszembe nem jutott volna magamtól.

Összességében azt gondolom, hogy a három alkalom alatt olyan önismerettel, pozitív energiával és tudással lettem gazdagabb, ami mindenkinek nagyon hasznos lehet, álláskeresőknek pedig egyenesen kötelezővé tenném, hogy órát vegyenek Krisztinától."

gilanyi-attila

Gilányi Attila
Értékesítési vezető


Takács Anikó - HR Manager

Takács Anikó
HR Manager

"Közel két évtizedes, nemzetközi környezetben eltöltött HR vezetői tapasztalattal a hátam mögött - viszont kis kitérővel a pályámon - kerestem meg Krisztinát. Éreztem, hogy megváltoztak a körülmények. Kell valami új stratégia, friss megközelítés.
Megbeszéltük a teendőket: Hiába aktuális a tudásom, elismert a pályafutásom, lendületem akár a gőzhenger, ezt meg kell tudni mutatni. Az önéletrajzom nem elég tömör, nem elég vizuális és mivel minden a Weben zajlik, a virtuális szakmai háló bekapcsolása kihagyhatatlan. Vissza kell kerülni a szakmai köztudatba, továbbá célzottan kell pályáznom.

Kaptam tőle elemzést, információt, ötletet, mindenből aktuális elméleti és gyakorlati segítséget, segédanyagot. És sok-sok biztatást. Kriszta mindezt tapintatosan, de határozottan és a helyzetemre szabottan tette.

Ha én a HR szakember segítségre szorultam ebben a kérdésben, mit tehet egy civil? Gyorsan specialistához fordul. Ritka és nagyon hiánypótló, amit ő csinál. Éljenek a lehetőséggel!"

Mennyibe kerül, és hogyan tudok jelentkezni?

Egy 60-90 perces konzultáció díja: 25 000 Ft.


Ennyi idő alatt átbeszéljük az új önéletrajzodat, felkészítelek egy interjúra, vagy csinálunk neked egy ütős LinkedIn profilt.


Ha Te is gyors és biztos eredményt szeretnél, akkor jelentkezz!

100% Megelégedettségi Garancia!


Számomra nagyon fontos, hogy mindketten eredményesnek érezzük a közös munkát. Ezért, ha a találkozó alkalmával úgy érzed, hogy nem azt kapod, amit vártál, akkor a konzultáció teljesen ingyenes volt számodra!
Csak annyi a dolgod, hogy a találkozó közben jelezd, hogy nem szeretnéd folytatni a konzultációt. Ilyenkor harag nélkül elbúcsúzunk egymástól és neked nem kell semmit sem fizetned.

Ahol találkozhattál már velem

profession, hvg állásbörze, jobline,

Gyakran ismételt kérdések

Hány alkalom szükséges?

Milyen gyorsan követik egymást a konzultációk?

Mivel készüljek a konzultációra?

Kell vinnem számítógépet a találkozóra?

Nem Budapesten élek, így is tudunk találkozni?

Hogyan történik fizetés?

A tanácsadás után felmerülő kérdéseimre is válaszolsz?

Timár Krisztina | ÁSZFAdatkezelés