Az időd értékesebb annál, hogy kísérletezéssel töltsd?

Találkozzunk személyesen! Így tudok a leghatékonyabban segíteni a problémáid megoldásában.
konzultacio

Mi történik egy konzultáción?

Válaszolok az álláskereséssel és karrierépítéssel kapcsolatos kérdéseidre. Segítek rendet rakni a fejedben a karriercéljaidat illetően.
Elkészítjük a felturbózott önéletrajzodat, motivációs leveledet, vagy LinkedIn profilodat.
Felkészítelek egy állásinterjúra, vagy felépítjük, hogy milyen cégekhez és hogyan pályázz, hogy ne szorulj csak az álláshirdetésekre.

Milyen témákban tudok neked segíteni?

  • Karrier tervezés és újratervezés
  • Önéletrajz írás
  • Motivációs levél írás
  • Állásinterjú felkészítés
  • Álláslehetőségek felkutatása
  • LinkedIn profil kialakítása
  • Szakmai személyes márka építés

Hogy néz ki egy konzultáció?

Történhet személyesen vagy Skype-on

ikon-szemelyes-vagy-skype-tanacsadas
Ha Budapesten élsz, akkor a belvárosan tudunk találkozni. Ha ez nem megoldható, akkor Skype-on is beszélhetünk.

1-4 alkalommal találkozunk

ikon-60-perces-konzultacio
A céljaid függvényében a konzultáció előtt meghatározzuk, hogy előreláthatólag hány alkalommal szükséges találkoznunk.

Egy alkalom 60 perc hosszú

ikon-1-4-talalkozo
A találkozók egy órásak, de addig nem fejezzük be, amíg el nem érjük a kitűzött célokat.

Mit mondanak azok, akik már jártak nálam tanácsadáson?

tibay-boglarka
Tibay Boglárka
Marketing Manager

"Kriszta vérprofi HR-es, nem kertel, objektív és teljesen tisztában van a mai elvárásokkal. Még a személyes találkozó előtt néhány korábbi önéletrajzból és motivációs levélből teljesen összeállt neki a kép a személyiségemről és ennek tükrében felkészülve érkezett az első találkozóra, nekem szánt feladatokkal, átgondolandó témákkal.

Nem hagy magadra, EGYÜTT gondoljuk át, mi kerüljön az önéletrajzba, fejlesztjük a Facebook és a LinkedIn profilt, mindent megmutat, mindent elmond, mintákat ad.

A legfontosabb, hogy remek önbizalomnövelő Vele találkozni. Ő nem egy családtag vagy barát, aki vigasztalgat, hogy "ügyes vagy, biztos lesz állásod". Ő objektív, külső szemlélőként, pályafutásod és személyiséged alapján méri fel és mondja meg őszintén a lehetőségeidet és segít, hogy a legjobb formádat önéletrajzba és motivációs levélbe tudd önteni. És a legjobb, hogy végre bármilyen hülye kérdést fel mertem neki tenni. :)

Az lenne a jó, ha mindenkinek alanyi jogon járna egy ilyen tanácsadás, de ha már ilyen nincs, buta az az ember, aki nem használja ki, hogy némi befektetéssel élhet ilyen lehetőséggel."

"Krisztina tanácsait követve egy órán belül készítettem egy olyan önéletrajzot, amit nekem is jó érzés volt elolvasni, ráadásul még igazat is írtam bele. Össze sem hasonlítható a korábban készített CV-mel annak ellenére, hogy tartalmilag ugyanaz volt a kettő.

Szintén szuper élmény volt a próbainterjú, ahol a visszajelzései alapján számos olyan "titkot" tudtam meg, ami soha eszembe nem jutott volna magamtól.

Összességében azt gondolom, hogy a három alkalom alatt olyan önismerettel, pozitív energiával és tudással lettem gazdagabb, ami mindenkinek nagyon hasznos lehet, álláskeresőknek pedig egyenesen kötelezővé tenném, hogy órát vegyenek Krisztinától."

gilanyi-attila
Gilányi Attila
Értékesítési vezető
takacs-aniko
Takács Anikó
HR Manager

"Közel két évtizedes, nemzetközi környezetben eltöltött HR vezetői tapasztalattal a hátam mögött - viszont kis kitérővel a pályámon - kerestem meg Krisztinát. Éreztem, hogy megváltoztak a körülmények. Kell valami új stratégia, friss megközelítés.
Megbeszéltük a teendőket: Hiába aktuális a tudásom, elismert a pályafutásom, lendületem akár a gőzhenger, ezt meg kell tudni mutatni. Az önéletrajzom nem elég tömör, nem elég vizuális és mivel minden a Weben zajlik, a virtuális szakmai háló bekapcsolása kihagyhatatlan. Vissza kell kerülni a szakmai köztudatba, továbbá célzottan kell pályáznom.

Kaptam tőle elemzést, információt, ötletet, mindenből aktuális elméleti és gyakorlati segítséget, segédanyagot. És sok-sok biztatást. Kriszta mindezt tapintatosan, de határozottan és a helyzetemre szabottan tette.

Ha én a HR szakember segítségre szorultam ebben a kérdésben, mit tehet egy civil? Gyorsan specialistához fordul. Ritka és nagyon hiánypótló, amit ő csinál. Éljenek a lehetőséggel!"

Mennyibe kerül, és hogyan tudok jelentkezni?

Egy 60 perces konzultáció díja: 18 000 Ft.
Ennyi idő alatt összerakjuk az új önéletrajzodat, felkészítelek egy interjúra, vagy csinálunk neked egy ütős LinkedIn profilt.

Ha Te is gyors és biztos eredményt szeretnél, akkor jelentkezz!

Csak add meg az nevedet, telefonszámodat és e-mail címedet.
Keresni foglak a részleteket megbeszélni.
Jelentkezem a konzultációra! »
Az adataidat 100%-ig bizalmasan kezelem, nem adom ki harmadik félnek.

100% Megelégedettségi Garancia!

Számomra nagyon fontos, hogy mindketten eredményesnek érezzük a közös munkát. Ezért, ha a találkozó alkalmával úgy érzed, hogy nem azt kapod, amit vártál, akkor a konzultáció teljesen ingyenes volt számodra!
Csak annyi a dolgod, hogy a találkozó közben jelezd, hogy nem szeretnéd folytatni a konzultációt. Ilyenkor harag nélkül elbúcsúzunk egymástól és neked nem kell semmit sem fizetned.

További kérdésed van? Keress meg e-mailben! 

Krisztina@timarkrisztina.hu

Ahol találkozhattál már velem:

logo-board-800-gray

Gyakran ismételt kérdések:

Hány alkalom szükséges?

Ez attól függ, hogy milyen problémára keresel megoldást. Ezt mindig az előzetes egyeztetésen szoktuk megbeszélni.

Egy egyszerű önéletrajz tuningoláshoz elég szokott lenni egy alkalom is. Egy interjú felkészítés is belefér egy alkalomba.

4 alkalom alatt pedig el tudjuk érni, hogy:
- Pontosan tudni fogod, milyen állásokra érdemes pályáznod
- Lesz egy listád olyan cégekről, amelyeket érdemes megkeresned, függetlenül attól, hogy van-e náluk felvétel
- Lesz egy profi önéletrajzod, ami alapján interjúkra fognak behívni
- Megtanulsz motivációs levelet írni, így ez a feladat többé már nem okoz nehézséget
- Professzionális lesz az online jelenléted (LinkedIn, Facebook)
- Felkészítelek a várható interjú helyzetekre és kérdésekre
- Egy nagy adag önbizalommal fogsz hozzáállni az álláskereséshez

Milyen gyorsan követik egymást a konzultációk?

Mindkettőnknek az az érdeke, hogy minél gyorsabban érj el eredményeket, ezért a heti 1-2 találkozót szoktam javasolni.

Mivel minden alkalommal kapsz házi feladatot, a legjobb az, ha az egyes alkalmak között 2-3 nap szünetet tartunk. Így lesz időd elkészülni a kapott feladatokkal.

Mivel készüljek a konzultációra?

A találkozó előtti egyeztetésen ezt meg fogjuk beszélni. Ha több alkalmas konzultáción veszel részt, akkor mindig a találkozók végén beszéljük meg, hogy a következő alkalomra mivel kell készülnöd.
Ami a legfontosabb, hogy mindig légy kipihent és pontos, hogy minél hatékonyabban használhassuk fel a rendelkezésre álló időt.

Kell vinnem számítógépet a találkozóra?

Minden alkalom előtt megbeszéljük, hogy lesz-e számítógépre szükséged. Jegyzetelni mindig kell majd, de az önéletrajz, motivációs levél és online jelenlét témákhoz számítógép is kell.

Ha saját gépen szeretnél dolgozni, akkor legyen telepítve a laptopodon egy Word. Ha szükség lesz gépre, de nem tudsz hozni, azt kérlek jelezd egy nappal korábban, és majd én megoldom.

Nem Budapesten élek, így is tudunk találkozni?

Ilyen esetben neked a Skype konzultációt tudom ajánlani. Hang mellett a képernyő képének megosztásával gyakorlatilag ugyanolyan hatékonyak tudunk lenni mint élőben.

Hogyan történik fizetés?

A személyes találkozó esetén a találkozó végén készpénzben, ilyenkor ott helyben meg is kapod a számlát. Skype konzultáció esetén a tanácsadás után küldök neked számlát amit 7 napon belül (de legkésőbb a következő konzultációig) kell rendezned átutalással.

A tanácsadás után felmerülő kérdéseimre is válaszolsz?

Természetesen ha kérdésed van konzultációk között is elérsz e-mailben, vagy telefonon.