Mit érdemes tudni Rólam?

Timár Krisztina vagyok, HR vezető és karrier tanácsadó.

5 évvel ezelőtt azért hoztam létre ezt az oldalt, mert szerettem volna segíteni azoknak, akik állásváltáson gondolkodnak. Ha te is ilyen cipőben jársz, akkor érdemes körülnézned az oldalamon.

Rengeteg cikket és letölthető tanulmányt írtam már, emellett rendszeresen tartok tréningekkel, vannak írott és videós oktatóanyagaim és a személyes tanácsaimmal is örömmel segítek!

Fő területek, amikkel foglalkozom: új karrier irányok megtalálása, segítségnyújtás önéletrajz és motivációs levél írásához, felkészítés állásinterjú szereplésre, és a LinkedIn használata tudatos karrierépítéshez.

Állásváltóknak szóló első blogomat 2011-ben indítottam, azóta Facebookon, YouTube-on és Instagramon is jelen vagyok.

Találkozhattál az előadásaimmal a HVG állásbörzéken és sok más karrier rendezvényen. Visszatérő előadó vagyok Corvinuson és a Metropolitan Egyetemen.

Ügyfeleim elsősorban olyan diplomás állásváltók, akik a versenyszférában szeretnének többet kihozni magukból és a karrier lehetőségeikből.

Szegeden születtem, filozófiából és szociológiából diplomáztam, de az élet messzire sodort ezektől. Már közel másfél évtizede dolgozom HR vezetőként a versenyszférában, angolul tárgyalóképesen beszélek.

A párommal élek Budapesten, szabadidőmben könnyű és egészséges ételeket főzök, konditerembe járok és Ashtanga jógázok.

Találkozhattál már velem...

Profession, Jobline, HVG Állásbörze

Miben tudok neked segíteni?

Az állásváltás teljes folyamatában. Onnantól kezdve, hogy megfogant benned a gondolat a váltásra, egészen odáig, hogy melyik állásajánlatot válaszd. 


Ha bizonytalan vagy, hogy merre tart a karriered, külső szemként segítek rendszerezni a gondolataidat és terveidet. Azonosítjuk az erősségeidet, tisztázzuk a vágyaidat és az előtted álló lehetőségeket.


Megtaníthatlak arra is, hogyan írj ütős önéletrajzot és motivációs levelet. Megmutatom a módszertant, amivel el tudod adni magad, anélkül, hogy úgy éreznéd, „túl nyomulós” vagy.


Segítek túllendülni az állásinterjúval kapcsolatos félelmeiden is. Megtanítom, hogy mire számíthatsz, és hogyan reagálj magabiztosan még a legkellemetlenebb kérdésekre is. 


Segítek elsajátítani a LinkedIn használatát is. Megmutatom, hogyan használd a felületet, és miként tudod rajta az online személyes márkádat építeni.

Megtalálsz a közösségi médiában

Facebook

LinkedIn

YouTube

Instagram

Kriszta HVG Börze
TimarKrisztina-video1
Timár Krisztina - Corvinus
Timár Krisztina - Metropolitan Egyetem
TimarKrisztina-Hazafelé
TimarKrisztina-Blogposzt
Timár Krisztina Konzultáció
TimarKrisztina-HR-konferencia
Timar-Krisztina-szakdolgozat
TimarKrisztina-Jobline-Workshop2
TimarKrisztina-kavezo-video
Timár Krisztina Romantikázás
Timár Krisztina - HVG Állásbörze
TimarKriszta-nyaralas
TimarKrisztina-buborek
Timár Krisztina - Jobline Női Karrierap

Misszióm

Szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat a munka világában. Egyszerűen túl rövid az élet ahhoz, hogy egy rossz karrierben vergődjünk, hogy ne találjuk meg azt a munkát, amit igazán szeretünk.


Tudásommal és lelkesedésemmel abban segítek, hogy minél többen rátaláljanak a számukra ideális munkahelyre.


Ha pedig valami nem stimmel a karrierjükben, merjenek továbblépni és valami többet, jobbat elérni. Mert mindenki megérdemel egy olyan életet, és benne egy olyan karriert, amiben jól érzi magát, és amit igazán szeret.

Timár Krisztina oldalra néző kép
>